Produkten lades till i din kundvagn!
Produkten kunde EJ läggas i din kundvagn!
 
Tuesdayen den 20:e December 2016

Ny i gänget

Idag börjar jag, Rebecka min första dag på Presentshopen. Jag kommer hjälpa till på plats men framfrallt ta hand om webshopen och sociala medier.
Hejsan!

Mitt namn är Rebecka Thor, jag är 20 år och studerar media-och-kommunikationsvetenskap. På fritiden brukar jag träna, illuatrera, fotografera och inreda. Jag har alltid brunnit för grafisk design, och nu runt jul ska jag äntligen få ett jobb som låter mig ta del av det. 

Idag har jag fått lära mig mycket. Jag kan ju bara säga att det är inte lätt att ta in ett helt nyt arbete på endast en dag. Tur är iallafall att det finns hjälpsamma kollegor! 
Jag kommer att ta hand om webbshopen och sociala medier, så ni lär se mig en del här. På just webbshopen finns nu nya grejer uppe. Tvålpumpen i glas och doftljusen från Voluspa är mina favoiter. 

Hoppas vi ses!

Vänligen,
Rebecka 

Kommentarer


 
Presentshopen Kinnarp
Kinnarps Presentshop säljer inredning, kläder och skor på nätet och i butiken i Kinnarp utanför Falköping. Vi startade för drygt 30 år sedan och erbjuder idag ett brett sortiment, och mer i vår butik i Kinnarp. Välkomna!
Klarna Visa Mastercard Posten DHL

Kinnarps Presentshop - vi säljer inredning, kläder och skor med över 30 års erfarenhet

 

Öppettider i Kinnarp

Mån-Fre 10-18
Lördag 10-13
   
 

Kontakta oss

Falköpingsvägen 73
521 73 KINNARP
info@presentshopenkinnarp.se
Tel: Presentshopen 0515 - 337 10
Tel: Skoshopen 0515 - 337 40
Org.nr: 556353-2539